Rapporter

Under “RAPPORTER” hittar du en översikt över alla aktiviteter och handlingar utförda av en användare eller en kontakt.

6.1 Aktivitetslogg

Under Aktivitetslogg, hittar du en översikt över alla program, knutna till en vald Användare/kontakt, samt en lista över alla händelser som har gjorts mot användaren/kontakten. (Till exempel om någon skickar ett träningsprogram till kontakten eller ändrar deras information).
Tryck på “AKTIVITETSLOGG”. Välj kontakten du vill se genom att klicka på “Välj kontakt”. Du kommer nu att få upp en lista över alla program knutna till användaren/kontakten.
Vill du se alla händelserna utförda på just denna användare/kontakt, kan du trycka på “Sök” under “Händelser”-fönstret.
Du kan välja vilken tidsperiod du vill se händelserna från genom att välja alternativen i undermenyn "Period".

6.2 Tillgångslogg

Under Tillgångslogg hittar du en lista över alla aktiviteterna som en användare/kontakt har utfört själv. (Till exempel om användaren/kontakten har loggat in/ut, skickat ett meddelande osv.)
Tryck på “TILLGÅNGSLOGG”. Välj användaren/kontakten du vill se genom att klicka på “Välj kontakt”. Du kommer nu att få upp ett fönster, där du kan söka efter användaren/kontakten du önskar. Du kan filtrera användare/kontakter efter organisationsplacering och roll, eller genomföra ett sök på förnamn och efternamn.
Vill du se aktivitet på användaren du är inloggad med trycker du på “Välj mig”. När du har valt användaren/kontakten kan du trycka på “Sök”. Du kommer nu att få upp en lista över senaste aktivitet på vald användare/kontakt.
Du kan välja vilken tidsperiod du vill se händelserna från genom att välja alternativen i undermenyn "Period"