Dela planer med dina kollegor

Har du en riktigt bra träningsplan som du vill dela med dina kollegor? Oroa dig inte! I den här artikeln visar vi dig hur dina kollegor (och du) enkelt kan dela utbildningsplaner med varandra.

Det enklaste sättet att se dina kollegors planer är att gå till fliken "Kalender".

På höger sida ser du aktiviteter och planer som du kan dra rätt till kalendern. Om du klickar på fliken Planer och sedan väljer "Min organisation" kan du se alla planer som du och dina kollegor har gjort tillgängliga för dig.

Dessa har vanligtvis en delningsnivå "Organisation" som du enkelt ställer in även när du skapar (eller ändrar) planen. Läs mer om detta här!

Dela plan direkt via URL

Du kan också dela en plan direkt med en kollega via URL. Gå först in i kalendern. Hitta planen du vill dela och tryck på informationsikonen som du ser i planen.

Här hittar du information om planen samt en URL för att dela programmet.

Kopiera denna URL och skicka den till din kollega (eller till många av dem!). Kollegan måste vara inloggad för att se planen och också ha åtkomst till programmet (dvs. delningsnivån är inställd på minst "Enhet" eller "Organisation".