Ta bort en aktivitet eller en grupp aktiviteter

Som instruktör eller administratör i ExorLive kan du ta bort aktiviteter i dina kontakters plan.

Klicka på aktiviteten du vill radera och välj "Ta bort" i rullgardinsmenyn.

Om aktiviteten är en del av en grupp (till exempel en del av en planmall) ska du se 3 alternativ:

• Ta bort den här aktiviteten
  • Ta bort denna och framtida aktiviteter i den här gruppen
  • Ta bort detta och alla andra aktiviteter i den här gruppen (framtida och tidigare)

Välj det alternativ du vill ha och klicka på "Ta bort". De aktiviteter du valde att ta bort ska nu tas bort från planen.

Rensa veckan för aktiviteter

Om du enkelt vill ta bort alla aktiviteter i en vecka kan du göra det genom att klicka på önskad vecka och välja "Rensa den här veckan".

Ta bort aktiviteter under en period

Om du vill ta bort aktiviteter under en viss tid kan du göra det genom att klicka på vilken vecka som helst i veckans kolumn och välja "Radera intervall".

Definiera intervallet du vill, aktiviteterna ska raderas från och till och tryck på "Radera nu".