Skapa mall från planen

Med plan mall funktionen kan du enkelt kopiera planen till dina kontakter. Kopiera planen till andra kontakter eller till exempel en månad med träning till nästa månad, bara med några enkla klick.

Så här skapar du en planmall:

Tryck på fliken "Plan" och välj den kontakt du vill kopiera planen från.

Om du vill kopiera din egen plan trycker du på "Välj mig" i nedre högra hörnet.

Högerklicka var som helst i kalendern och välj "Skapa planmall från kalendern".

Välj till- och -fråndatum du vill kopiera planmallen från. Ge din mall en titel och beskrivning.

Välj vem du vill hitta mallen genom att öppna rullgardinsmenyn "Dela med".

Om du vill att andra inte skal redigera mallen, markera "Lås".

Om du enkelt vill hitta mallen, kan du i framtiden lägga till unika taggar i mallen.

Du kan också ladda upp ett foto för att enkelt hitta mallen och anpassa den. Tryck på tomrutan längst ner i fönstret och välj önskad bild.

När du är klar trycker du på "Skapa plan-mall".

Skapa mall från början

För att göra en planmall från början, gå till "Plan". Vänsterklick var som helst i planen och välj sedan "Skapa en ny planmal".

Lägg till titel, beskrivning och anpassa åtkomstnivå på samma sätt som när du skapar en planmall från planen (beskrivs ovan). Då går du till redigeringsverktyget, där du kan lägga till övningar och sessioner genom att knacka och dra över till planen, ändra ordning och lägga till / ta bort veckor i programmet. Tryck på "OK" och sedan "Spara ändringar" när du är nöjd med planmallen för att spara den.