Skapa mall från planen

Med plan mall funktionen kan du enkelt kopiera planen till dina kontakter. Kopiera planen till andra kontakter eller till exempel en månad med träning till nästa månad, bara med några enkla klick.

Så här skapar du en planmall:

Tryck på fliken "Plan" och välj den kontakt du vill kopiera planen från.

Om du vill kopiera din egen plan trycker du på "Välj mig" i nedre högra hörnet.

Högerklicka var som helst i kalendern och välj "Skapa en planmall".

Välj till- och -fråndatum du vill kopiera planmallen från. Ge din mall en titel och beskrivning.

Välj vem du vill hitta mallen genom att öppna rullgardinsmenyn "Dela med".

Om du vill att andra inte skal redigera mallen, markera "Lås".

Om du enkelt vill hitta mallen, kan du i framtiden lägga till unika taggar i mallen.

Du kan också ladda upp ett foto för att enkelt hitta mallen och anpassa den. Tryck på tomrutan längst ner i fönstret och välj önskad bild.

När du är klar trycker du på "Skapa plan-mall".