Signera personliga program

När du sparar ett träningsprogram på en kontakt kan du välja att signera det, som du gör med patientjournalen. Signering av ett träningsprogram kommer att förhindra dig, eller någon annan du har delat programmet med, för att göra ändringar i det, efter signeringen.

Träningsprogram som är signerade illustreras med ett lås i träningsbiblioteket: tempsnip.png

När du sparar träningsprogrammet på en kontakt får du möjlighet att signera detta genom att markera "Visa mer" och "Signera". Du kan också välja datum för överlämning av träningsprogram till patient.

Om du vill signera ett program som inte är signerät från tidigare, kan detta enkelt göras genom att öppna träningsprogrammet och trycka på "i" i programtiteln. Längst ner på sidan hittar du "Signer" -knappen.

Om du vill göra "Signer" -knappen mer synlig kan detta göras om användaren har en "Administrator" -roll. "Signer" -knappen visas bredvid programtiteln när du öppnar programmet.

Så här gör du "Signs" -knappen mer synlig för alla i din organisation:

1. Klicka på fliken "Admin" och navigera till "Huvudapplikation"
  2. I mitten av sidan hittar du en kryssruta med texten "Accentuera 'Signer personliga program'". Markera rutan för att göra "Signer" -knappen synligäre. Kom ihåg att trycka på "Spara" högst upp på sidan för att spara ändringarna.

"Signer" -knappen kommer nu att visas bredvid programtiteln, om programmet inte är signerat från det föregående.

Administratören kan också definiera en automatisk signering av alla träningsprogram. Se hur här.