Skapa träningsprogram

Du skapar ett nytt program genom att trycka på “Skapa ett nytt”.

Leta reda på övningar du vill ha med genom att använda dig av fritext-sök, filter-sök eller en kombination av dessa.

Om du vill använda färdiga program/mallar kan du söka efter dessa.
Du kan också använda färdiga program som du hittar i kolonnen vid sidan om övningarna.
När du har hittat övningarna du vill använda kan du justera ordningsföljden och övningsdetaljerna.

När programmet är färdigt sparar du det genom att trycka på “spara som...”.

Lägg till en egen bild till programmet

När du har sparat träningsprogrammet kan du välja att lägga till ditt eget foto i programmet. Tryck på information (i) symbolen i titellinjen, sedan på bilden som redan finns. Tryck på "Ladda upp bild" och välj den bild du vill använda. Tryck på "x" för att lämna dialogrutan och välj "Spara".

Översätta träningsprogram

Om du vill spara träningsprogrammet på olika språk klickar du på flaggan längst upp till höger och väljer önskat språk. Spara programmet på önskat språk, välj ett annat språk och upprepa lagringsprocessen.