Hitta träningsprogram

Du kan hitta träningsprogram genom att trycka "öppna":

Du kan söka efter programmet bland: Träningsprogram för en kontakt, Förslag/Mallar, Egna träningsprogram. Om du har valt den aktuella kategorin och har fortfarande svårigheter med att finna fram så kan du utföra ett fritextsök i fältet under kategori-alternativen.

Du kan också söka upp program i sökfältet, på huvudsidan i “Träningsprogram”-fliken. Välj “Program”-fliken vid sidan av “Övningar”, under sökfältet och klicka in nyckelordet i sökfältet ovanför, klicka på förstoringsglaset.

När du ser det önskade träningsprogrammet, håll musen över den och tryck på mapp-ikonen (image-2.png), för att öppna programmet. Om du endast vill kopiera över övningarna kan du trycka på plus-ikonen (image-3.png). velg_program__SE.PNG

Är du fortfarande inte säker på om programmet är det du letar efter, så kan du trycka på informations-ikonen (image-5.png), för att få upp flera detaljer om programmet.

Tips! Skapa ett program som du kallar “favoritövningar” för att enkelt ha tillgång till dom.