Dela programmet genom ExorLive Go

Du kan dela träningsprogram med en kontakt genom att ge dem tillgång till deras egna träningsapp.

Tryck på app-ikonen () i listan över delningsmöjligheterna. Då får du möjlighet att lägga till ett personligt meddelande i inbjudan. Genom att  trycka “SÄND” kommer kontakten att få ett mail med inbjudan att aktivera ett konto i ExorLive Go. Alla framtida program som blir knutna till denna kontakt, blir automatiskt tillagda till deras app när du sparar programmet.

Läs hur din kontakt kommer i gång med ExorLive Go.