Dela träningsprogram via mail

Du kan sända träningsprogram via e-post till dina användare/patienter. Programmet kommer då att bli bifogat som en PDF-fil.

När programmet är klart, kan du trycka på brev-ikonen (). Du kommer nu att få upp ett fönster, där du kan skriva in epost-adressen till den aktuella användaren/patienten. Du kan också välja att skapa, justera inställningar, samt lägga till ett meddelande. När du är redo att sända, trycker du på “SKICKA”.