Kommunicera med dina utövare

Nu kan du kommunicera med dina utövare direkt från ExorLive. I högra hörnet finner du en meddelandesymbol. Denna funktion gör det möjligt för dig som instruktör att skicka meddelanden till dina utövare.

Såhär skickar du ett meddelande:

Alternativ 1: klicka upp utövarens kontaktinformation. Se till så en mejladress till utövaren är ifyllt, klicka därefter på de 3 prickarna i högra hörnet och på skicka meddelande.

Alternativ 2:

Tryck på meddelande-ikonen som visas bredvid utövarens namn under kontakter.

Du kommer då till denna dialogruta och kan skriva ett meddelande. Du ser också att meddelandet skickas via mejl och om organisationen har köpt tilläggstjänsten ExorLive Go Toolbox, kan utövaren få meddelandet direkt till en chat-funktion i appen.

Om inte utövaren använder träningsappen ExorLive GO idag visas detta och du kan bjuda in utövaren till appen. (läs mer om ExorLive GO här)

Dölj meddelanden

*Om det är valt i inställningar för ExorLive Go att meddelanden inte ska visas i appen, så skickas endast meddelandet på mejl till kontakten.

När en utövare svarar dig visas det en notis i högra hörnet. Klickar du där får du en översikt över din meddelandehistorik.

Du kan välja att visa alla dina meddelanden eller klicka på dina olästa.