Kommunicera med dina utövare

I ExorLive kan du enkelt kommunicera med dina kontakter via meddelande eller e-post. Kontakterna får meddelandena du skickar genom ExorLive direkt i sin app i form av en meddelandetjänst.

Se hur det fungerar:

Det finns några sätt att skicka ett meddelande:

Alternativ 1:

1. Klicka på kontakter högst upp på sidan
  2. Hitta den kontakt du vill skicka meddelandet till och klicka på meddelandesymbolen på samma rad

Alternativ 2:

1. Klicka på "program" högst upp på sidan
  2. Välj den kontakt du vill skicka ett meddelande till
  3. Klicka på meddelandesymbolen

Alternativ 3:

1. Klicka på meddelandesymbolen högra hörnet
  2. Välj den kontakt du vill skicka ett meddelande till
  3. Klicka på kontakten
  4. Klicka på “ellips-symbolen” (...)
  5. Klicka på "skicka meddelande"

Du skickas sedan till en dialogruta och där kan du skriva ett meddelande. Du kan också se att meddelandet skickas via e-post, och kontakten får detta meddelande direkt i chattfunktionen i appen.