Finn og legg til planer, programmer og øvelser i kalender

I kontaktens kalender kan du enkelt legge inn øvelser, programmer og planer. Gå til “Kalender”, og velg kontakten du ønsker å se planen til. Dersom du allerede har valgt en kontakt under “Treningsprogram” vil denne dukke opp her automatisk.

Her vil du se kontaktens kalender på venstre side, og biblioteket på høyre side. Her er det tre måter du kan legge til øvelser, programmer og planer i kalenderen:

Alternativ 1: "+"-tegnet

Trykk på "+"-tegnet på aktiviteten du ønsker å legge til. Denne vil automatisk legges til dagens dato. For å få mer informasjon om aktiviteten eller planen, eller om du vil endre denne, kan du trykke på i-tegnet.

Derfra kan du også legge til planen ved å trykke på "Legg plan i kalender" og så "Bekreft".

Alternativ 2: Dra-og-slipp

Klikk og hold på den aktiviteten du ønsker å ha i programmet, og dra den til den datoen du ønsker. Når du slipper denne, vil den automatisk opprettes i kalenderen.

Alternativ 3: "+Legg til"

Trykk på "+Legg til" på en dato i kontaktens kalender. Her kan du legge til en aktivitet (et program) eller åpne en plan. Dersom du åpner en plan, vil den starte på den datoen du valgte. I denne menyen kan du også lage planmaler, som du kan lese mer om her

Legge til program i kalender fra Program-fanen

Start med å opprette eller åpne et treningsprogram. Med programmet oppe, trykk på kalenderikonet.

Du får nå opp et vindu, hvor du kan velge hvordan du ønsker å legge treningsprogrammet inn i planen.

Start med å se at du har valgt riktig kontakt. Når riktig kontakt er valgt, trykk på start for ønsket start dato. Definer hyppigheten for hvor ofte økten skal gjentas, ved å klikke med nedtrekksmenyen “Når”.

OBS! Dersom du har valgt “Valgte dager per uke”, husk å krysse av for dagene du ønsker at økten skal utføres.

Under “Slutt” kan du velge når repetisjoner av økten skal stoppe. Velg mellom “Økte(r)”, “Uke(r)” eller egendefinert dato.

Når du er ferdig, kan du trykke på "Legg i Kalender". Treningsprogrammet bør nå ligge fordelt i kontaktens plan.

Merk! Repetisjonsantallet for øktene er begrenset til: 365 økter/dager eller 52 uker.