Print Friendly and PDF
Følg

Slette en aktivitet eller gruppe med aktiviteter

Som instruktør eller administrator i ExorLive kan du slette aktiviteter i dine kontakters plan.

Klikk på aktiviteten du ønsker å slette, og velg "Slett" i rullegardinmenyen.

tempsnip.png

Hvis aktiviteten er en del av en gruppe (for eksempel en del av en utlagt planmal), skal du få opp 3 alternativer:

  • Slett denne aktiviteten
  • Slett dette og fremtidige aktiviteter i denne gruppen
  • Slett dette og alle andre aktiviteter i denne gruppen (fremtid og fortid)

Velg ønsket alternativ og klikk på "Slett". Aktiviteten(e) du valgte å slette, bør nå være borte fra planen.

Skjermbilde2.PNG

Tøm uken for aktiviteter

Ønsker du å enkelt fjerne alle aktiviteter i en uke, kan dette gjøres ved å klikke på ønsket uke og velge "Tøm denne uken". 

tempsnip3.png

Fjern aktiviteter i en periode

Dersom du ønsker å fjerne aktiviteter som går over en viss tidsperiode, kan dette gjøres ved å klikke på en hvilken som helst uke i "Uke"-kolonnen og velge "Slett intervall".

tempsnip4.png

Definer intervallet du ønsker, aktivitetene skal slettes fra og til og trykk på "Slett nå".

Screen2.PNG