Del planer med dine kollegaer

Har du en skikkelig bra treningsplan som du gjerne skulle delt med kollegaene dine? Ikke fortvil! I denne artikkelen viser vi deg hvordan kollegaene dine (og du) enkelt kan dele treningsplaner med hverandre.

Den enkleste måten å se dine kollegaers planer, er å gå inn i "Kalender"-fanen.

På høyre side ser aktiviteter og planer som du kan dra rett inn i kalenderen. Dersom du trykker på Planer-fanen, og så velger "Min organisasjon", kan du se alle planene som du og dine kollegaer har gjort tilgjengelig for deg.

Disse vil da typisk ha delingsnivå på "Organisasjon" som du enkelt stiller inn selv når du oppretter (eller endrer) planen. Les mer om dette her!

Dele plan direkte via URL

Du kan også dele en plan direkte med en kollega, via URL. Først, gå inn i kalenderen. Finn planen du ønsker å dele, og trykk på informasjonsikonet som du ser på planen.

Her ser du informasjon om planen, samt en URL for å dele programmet.

Kopier denne URLen, og send den til din kollega (eller til mange av dem!). Kollegaen må være logget inn for å se planen, og også ha tilgang til programmet (dvs. at delingsnivå er satt til minst "Enhet" eller "organisasjon".