Lag egne øvelser

Som administrator eller instruktør i ExorLive, kan du lage dine egne øvelser. Last opp bilder og video av hvordan du mener øvelsen skal utføres, beskriv den med egne ord eller ved hjelp av tilgjengelige filter. Til slutt, gi øvelsen et navn og del det med dine kunder og kolleger i din organisasjon.

Det er 2 måter å gå frem på for å lage en øvelse. Du kan enten velge å:

• Lage kopi av en eksisterende øvelse
  • Lage en helt ny øvelse

Lage en helt ny øvelse

Først kan du finne knappen “Legg til øvelse”, øverst til høyre i øvelsesbiblioteket, og trykk på den. Du skal da få opp et vindu hvor du kan lage egen øvelse.

Grunnleggende øvelsesoversikt - Tittel, Beskrivelse, Bilde, Video, Øvelsesparametere og Delingsnivå

Start med å gi øvelsen din et navn, ved å skrive det inn i feltet med tekst “Øvelse uten navn”. Beskriv øvelsen så godt du kan med ord i boksen "Beskrivelse".

Dersom du er knapp med ord kan du også laste opp bilder til øvelsen ved å klikke på de hvite feltene øverst på siden.

Merk! Opplastet fil må være *.jpg eller *.png, og kan ikke være større enn 2 MB.

Hvis bilder og tekstbeskrivelse ikke yter øvelsen rettferdighet, kan du også laste opp egen video til øvelsen. Trykk på “Last opp din egen video”, nederst i vinduet, og velg ønsket video.

Merk! Den maksimale størrelsen på den opplastede videoen må ikke overstige 30 MB, og videoens format må være *mp4.
Maksimum total opplastingsmengde for organisasjonen din er satt til 500MB. Hvis du ønsker å øke en eller begge disse grensene, kan du kontakte vårt salgsteam.

Velg også de aktuelle øvelsesparametere ved å trykke på “Legg til rad” eller justere eksisterende rad til venstre.

Til slutt, velg hvem du ønsker å dele øvelsen med under “Deling”.

Før du lagrer øvelsen, kan det være lurt å titte innom “Detaljer” fanen for å definere øvelsen ytterligere. Trykk på "Neste" eller på "Detaljer"-fanen.

Øvelsesdetaljer - Filter, startposisjon og vanskelighetsgrad

Ved å trykke på “Detaljer” fanen, vil du få opp flere øvelsesdetaljer som hjelper deg å definere øvelsen din ytterligere.

Ønsker du å kategorisere, samt gjøre det lettere for andre å finne øvelsen din, ved bruk av ExorLives filter- og -tagsystem, kan du velge aktuelle filter til venstre i vinduet. Velg treningsfokus, treningsform, treningsutstyr og aldersgruppe.

Legg til øvelsestags over øvelsesvideo.

Ønsker du å velge startposisjonen på øvelsen og vanskelighetsgrad, kan du gjøre dette i de respektive felt.

Når du er ferdig med å fylle inn øvelsesdetaljer, kan du trykke på “LAGRE”, nederst i høyre hjørne. Øvelsen vil nå vises i ditt øvelsesbibliotek og er markert med “NY” .

Lage kopi av en eksisterende øvelse

Kopien av øvelsen kommer til å inneholde alle detaljene til den originale øvelsen og du kan endre på ulike detaljer, etter ditt ønske.

Start med å åpne øvelsesdetaljer, ved å trykke på “i” ikonet hvis øvelsen er i øvelsesbiblioteket eller trykke blyant -ikonet  hvis øvelsen er i treningsprogramfeltet.

Trykk på “trepunkts” ikonet (bilde), øverst i høyre hjørne og så på “Lag din egen kopi av denne øvelsen”.