Signere et treningsprogram

Når du lagrer et treningsprogram på en kontakt, kan velge å signere den, slik du gjør med journalnotatene. Signering av et treningsprogram vil forhindre at du, eller andre du har delt programmet med, kan gjøre endringer på den, etter signeringen.

Om et treningsprogram er signert eller ikke er illustrert med et lås i øvelsesbiblioteket:

Når du lagrer treningsprogrammet på en kontakt vil du få muligheten til å signere denne ved å krysse av på "Vis mer" og "Signer". Du kan også velge dato for overlevering av treningsprogrammet til pasienten.

Dersom man ønsker å signere et program som ikke er signer fra tidligere, kan dette enkelt gjøres ved å åpne treningsprogrammet og trykke på "i" ved programtittelen. I bunnen av siden vil du finne "Signer"-knappen.

Ønsker man å gjøre "Signer"-knappen mer tydelig, kan dette gjøres dersom brukeren har en "Administrator"-rolle. "Signer"-knappen vil da vises ved siden av programtittelen, når du åpner programmet.

Slik går du frem for å gjøre "Signer"-knappen mer tydelig for alle i din organisasjon:

1. Klikk deg inn på "Admin"-fanen og naviger til "Hovedapplikasjon"
  2. På midten av siden vil du finne en boks med tekst "Fremheve 'Signer personlige program'". Kryss av i boksen for å gjøre "Signer"-knappen mer tydelig. Husk å trykke på "Lagre" øverst på siden, for å lagre endringene.

"Signer"-knappen vil nå vises ved siden av programtittelen, dersom programmet ikke er signert fra tidligere av.

Administrator kan også definere en automatisk signering av alle træningsprogram. Se hvordan her.