Gå til “Treningsprogram”-fanen i ExorLive. Du oppretter et nytt program ved å trykke på “Opprett nytt” i menyen nedenfor.

Finn frem øvelsene du vil ha, ved å benytte deg av fritekst-søk, filter-søk eller en kombinasjon av disse. Dra øvelsen over i feltet eller trykk på + tegnet.

Dersom du ønsker å bruke ferdiglagde programmer/maler, kan du søke etter disse.

Du kan også bruke ferdiglagde programmer som du finner i kolonnen ved siden av øvelsene.

Når du har funnet de øvelsene du ønsker å bruke, kan du justere rekkefølgen og øvelsesdetaljer. Les her om hvordan du justerer øvelsene.

Når programmet er ferdig, lagrer du ved å trykke på “lagre som...”.

Legg til en øvelse fra et program

Du kan velge en øvelse fra et tidligere program og legge det til i et nytt program.  Søk etter treningsprogrammet du ønsker og trykk på "i" ikonet for å få opp alle øvelsene i det programmet. Her kan du trykke på + tegnet for å legge til en av øvelsene i programmet til ditt nye programmet.

Legg til et eget bilde til programmet

Når du har lagret treningsprogrammet, kan du velge å legge til eget bilde til programmet. Trykk på informasjon (i) symbolet i tittellinjen, deretter på selve bildet som allerede ligger der. Trykk på “Last opp bilde” og velg det bildet du ønsker å bruke for dette programmet. Trykk på “x” for å gå ut av dialogvinduet og velg lagre.