Lag treningsprogram

Gå til “Treningsprogram”-fanen i ExorLive. Du oppretter et nytt program ved å trykke på “Opprett nytt” i menyen nedenfor.

Finn frem øvelsene du vil ha, ved å benytte deg av fritekst-søk, filter-søk eller en kombinasjon av disse. Dra øvelsen over i feltet eller trykk på + tegnet.

Dersom du ønsker å bruke ferdiglagde programmer/maler, kan du søke etter disse.

Du kan også bruke ferdiglagde programmer som du finner i kolonnen ved siden av øvelsene.

Når du har funnet de øvelsene du ønsker å bruke, kan du justere rekkefølgen og øvelsesdetaljer. Les her om hvordan du justerer øvelsene.

Når programmet er ferdig, lagrer du ved å trykke på “lagre som...”.