Gå til fanen "Treningsprogram" i ExorLive.

Du kan finne treningsprogram du eller din enhet allerede har laget ved å trykke "Åpne”.

Du kan søke etter programmet blant: program for kontakt, forslag/maler eller program av meg. Dersom du har valgt den aktuelle kategorien og fortsatt har vansker med å finne frem, kan du utføre et fritekstsøk i feltet under kategori alternativene.

Du kan også søke opp treningsprogrammer i søkefeltet, på hovedsiden i “Treningsprogram”-fanen. Velg “Programmer”-fanen under søkefeltet og tast inn nøkkelordet i søkefeltet ovenfor.

Når du ser det ønskede treningsprogrammet, kan du holde pekeren over den og trykke på mappe-ikonet (), for å åpne programmet. Ønsker du å bare kopiere over øvelsene kan du trykke på pluss-ikonet (.

Er du fortsatt ikke sikker om programmet er den du leter etter, kan du trykk på informasjons-ikonet (, for å få opp flere detaljer om programmet.

Tips! Lag et program som du kaller “favorittøvelser” for enkelt å ha tilgang til dem.