Finn og tilføj planer, øvelser og programmer til din kalender

I kontaktens kalender kan du enkelt tilføje øvelser, programmer og planer. Dette gør det lettere for både dig og din kontakt at holde styr på, hvad som skal gøres og hvornår.

Gå til “Kalender”, og vælg den kontakt, for hvem du vil se planen. Hvis du allerede har valgt en kontakt under “Træningsprogram” vil denne også dukke op her.

Her vil du se kontaktens kalender på venstre side og biblioteket på højre side. Her er tre alternativer til at føje øvelser, programmer og planer til din kalender:

Alternativ 1: "+"-tegnet

Tryk på "+"-tegnet på den aktivitet eller skabelon, du vil tilføje. Det tilføjes automatisk til dagens dato. Du kan også trykke på “i”-tegnet for at få mere information, ændre skabelonen eller oprette en kopi.

Derfra kan du også tilføje plan til kalenderen ved at trykke på "Tilføj plan til kalender" og derefter "Bekræft".

Alternativ 2: Drag'n'drop

Klik og hold på den ønskede aktivitet i programmet, og træk den til den ønskede dato. Når du slipper den, oprettes den automatisk i kalenderen.

Alternativ 3: "+Legg til"

Tryk på "+ Tilføj" på en dato i kontaktens kalender. Her kan du tilføje en aktivitet (et program eller en individuel øvelse) eller åbne en plan. Hvis du åbner en plan, starter den på den dato, du valgte. I denne menu kan du også oprette planskabeloner, som du kan læse mere om her.

Tilføj program til kalender fra "Program"

Start med at oprette eller åbne en træningsprogram. Med programmet oppe, tryk da på kalenderikonet.

Du vil se et vindue, hvor du kan vælge, hvordan du ønsker at lægge træningsprogrammet ind i kalenderen.

Start med at se, at du har valgt den rigtige kontakt. Når den rigtige kontakt er valgt, tryk derefter på start dato for hvornår du ønsker træningsprogrammet skal starte. Definér hyppigheden for, hvor ofte træningen skal gentages ved at klikke “Hvornår” i drop-down menuen.

Hvis du har valgt “Valgte dage per uge”, skal du krydse af ved de dage, hvor du ønsker træningen skal udføres.

Under “Ende” kan du vælge, hvornår repetitioner af træningen skal stoppe. Vælg mellem “Træning(er)”, “Uge(r)” eller egendefineret dato.

Når du er klar til at lægge træningerne ind i din kundes plan, kan du trykke på “Tilføj til kalender”. Træningsprogram skal nu være fordelet i kontakts plan.

Bemærk! Repetitionsantallet for træningerne er begrænset til: 365 træninger/dage eller 52 uger.