Når du har fundet en planskabelon, kan du redigere den. For at redigere skabelonen, kan du trykke på "Juster skabelon" i "Åben planskabelon" vinduet. Hvis du er usikker hvilken skabelon du vil redigere, kan du åbne skabelonen og justere det efter at have set detaljerne.

Når du har trykket på "Juster skabelon", vil du se vinduet "Rediger aktiviteter". Her kan du justere titel, beskrivelse, delingsniveau, tags og billede. Hvis du vil forbyde andre fra at redigere din planskabelon, kan du tjekke under "lås".

Obs! Administrator i din organisasjon, vil alltid ha mulighet til å redigere din planmal.

Redigere aktiviteter i planmalen

Hvis du ønsker at redigere aktiviteterne i en given tidsplan, kan dette gøres ved at klikke på "Rediger aktiviteter".

Du kan nu se en ugentlig oversigt over alle aktiviteterne i planen skabelon. Her kan du redigere den skabelon, du ønsker, du kan tilføje endnu en uge til skabelonen ved at trykke på "+ Tilføj ugen", eller du kan bruge symbolerne til højre for hver uge til at kopiere () slet () eller ændre rækkefølgen af ​​ugerne (/). Du kan også bruge musemarkøren til at trække aktiviteter fra en dag til en anden, eller tryk på en aktivitet for enten at redigere, kopiere eller slette den.

Tilføj træningsprogram til planmal

Når du åbner en planmal, kan du tilføje flere træningsprogram ved at trykke på "Juster skabelon", t, eller du kan også vælge "Åbne" og derefter "Rediger aktiviteter".

På denne måde står du op i ugesvisningen for planskabelonen. For at tilføje et program til skabelonen, tryk på den dag, du vil tilføje et program, og vælg "Tilføj aktivitet".

Her kan du tilføje programmer, der enten gemmes på kontakten eller findes som programskabeloner ved at vælge dem fra listen under "Træningsprogram". Tryk på "Gem" for at gemme de ændringer, du har foretaget.

Se/rediger øvelse i træningprogram i planskabelon

Når du tilføjer en planskabelon til en plan, kan du se og redigere hver øvelse i hvert program. For at gøre dette skal du åbne en planskabelon og derefter trykke på "Juster skabelon" og derefter "Rediger aktiviteter". Derefter kan du enten velge et eksisterende program og klikke på "edit" eller tilføje ett nytt program til planskabelonen.

Uanset hvad du vælger, vil det nu pope op et vindue med en knap "SE / REDIGER ØVELSER".

Når du klikker på dette, kan du se hver øvelse og redigere navn og / eller beskrivelse og også ændre eller tilføje øvelsesparametre som sæt, reps eller varighed. Tryk på "OK", når du er færdig med at redigere, og "Gem" for at gemme de ændringer, du har foretaget.