Oprette skabelon fra plan

Med planskabelon-funktionen kan du enkelt lave en kopi af planen for dine kontakter. Kopier planen over til andre kontakter eller kopier 1 måned med træning til næste måned med bare få enkle klik.

Sådan laver du en planskabelon:

Tryk på fanen “Plan” og vælg kontakten, du ønsker at kopiere planen fra.

Såfremt du ønsker at kopiere din egen plan, kan du trykke på “Vælg mig”, nederst i højre hjørne. Højreklik hvor som helst i kalenderen og vælg “Make a plan template”.

Vælg til og fra de datoer, du ønsker at kopiere planskabelonen fra. Giv din planskabelon en titel og beskrivelse.
Vælg hvem du ønsker skal finde skabelonen ved at åbne drop-down menuen “Deling af skabelonen”.
Hvis du ønsker, at andre skal redigere skabelonen, kan du krydse af ved “Lås”. Ønsker du lettere at finde frem til skabelonen i fremtiden, kan du tilføje forskellige tags til den.

Du kan også uploade et billede for lettere at finde frem til skabelonen og sætte et personligt præg på det. Tryk på det blanke felt nederst i vinduet og vælg så det ønskede billede.

Når du er færdig, kan du trykke på “Opret planskabelon”.