Slet en aktivitet eller en gruppe af aktiviteter

Som instruktør eller administrator i ExorLive kan du slette aktiviteter i dine kontaktpersoners plan.

Klik på en aktivitet, du ønsker at slette, og vælg "Slet" i rullemenuen.

Hvis aktiviteten er en del af en gruppe (for eksempel en del af en indsat planskabelon), skal du se 3 muligheder:

• Slet denne aktivitet
  • Slet denne og fremtidige aktiviteter i denne gruppe
  • Slet dette og alle andre aktiviteter i denne gruppe (fremtidige og tidligere)

Vælg den ønskede mulighed og klik på "Slet". De aktiviteter, du valgte at slette, skal nu fjernes fra planen.

Tøm ugen for aktiviteter

Hvis du hurtigt vil fjerne alle aktiviteter i en uge, kan dette gøres ved at klikke på den ønskede uge og vælge "Tøm denne uge".

Fjern aktiviteter i en periode

Hvis du ønsker at fjerne aktiviteter over en bestemt periode, kan dette gøres ved at klikke på en uge i "Uge"-kolonnen og vælge "Fjern interval".

Definer det ønskede interval, aktiviteterne skal slettes fra tid til anden og trykke på "Slet nu".