Slet en aktivitet eller en gruppe af aktiviteter

Som instruktør eller administrator i ExorLive kan du slette aktiviteter i dine kontaktpersoners plan.

Klik på en aktivitet, du ønsker at slette, og vælg "Slet" i rullemenuen.

mceclip1.pngVis aktiviteten er en del af en gruppe (for eksempel en del af en indsat planskabelon), skal du se 3 muligheder:

• Slet denne aktivitet
  • Slet denne og fremtidige aktiviteter i denne gruppe
  • Slet dette og alle andre aktiviteter i denne gruppe (fremtidige og tidligere)

Vælg den ønskede mulighed og klik på "Slet". De aktiviteter, du valgte at slette, skal nu fjernes fra planen.

Fjern aktiviteter i en periode

Hvis du ønsker at fjerne aktiviteter over en bestemt periode, kan dette gøres ved at klikke på en uge i "Uge"-kolonnen og vælge "Fjern interval".

Definer det ønskede interval, aktiviteterne skal slettes fra tid til anden og trykke på "Slet nu".