Har du en rigtig god træningsplan, som du gerne vil dele med dine kolleger? Bare rolig! I denne artikel viser vi dig, hvordan dine kolleger (og du) let kan dele træningsplaner med hinanden.

Den nemmeste måde at se dine kollegers planer er at gå ind på fanen "Kalender".

På højre side vil du se aktiviteter og planer, som du kan trække lige ind i kalenderen. Hvis du trykker på fanen Planer og derefter vælger "Min organisation", kan du se alle de planer, du og dine kolleger har stillet til rådighed for dig.

Disse har typisk et "Organisations" delingsniveau, som du nemt indstiller, selv når du opretter (eller ændrer) planen. Læs mere om dette her!

Del plan direkte via URL

Du kan også dele en plan direkte med en kollega via URL. Gå først ind i kalenderen. Find den plan, du vil dele, og tryk på det infoikon, du ser på planen.

Kopier denne URL og send den til din kollega (eller til mange af dem!). Kollegaen skal være logget ind for at se planen og også have adgang til programmet (dvs. delingsniveauet er indstillet til mindst "Enhed" eller "Organisation".