Find, rediger og slet din øvelse

Hvis du har lavet en eller flere øvelser, vil de være i ExorLives træningsbibliotek.

Find en øvelse

På fanen "Træningsprogrammer" skal du vælge "Øvelser" under søgevinduet. Her ses de forskellige kategorier, øvelserne er opdelt i.

Hvis du vil have de øvelser, du har lavet, skal du trykke på "Mine". Du får så en liste over de øvelser du selv har skabt.

Hvis du ønsker at komme op på øvelserne foretaget af andre i din organisation, skal du trykke på "Min afdeling" eller "Min organisation". Hvis du vil se alle de øvelser, der er tilgængelige for dig i ExorLives træningsbibliotek, kan du trykke på "Alle".

Rediger din egen øvelse

Hvis du ønsker at redigere din egen øvelse, kan du først navigere til den ønskede øvelse i træningsbiblioteket og trykke på "i".

Tryk på ikonet "trepunkt" i øverste højre hjørne og vælg "Rediger øvelse". Du får nu et vindue, hvor du kan ændre træningsdetaljerne.

Slet din egen øvelse

Når redigeringsvinduet er åbnet, skal du trykke på "Slet øvelse" nederst i venstre hjørne. Øvelsen bliver derefter slettet fra øvelsesbiblioteket.

Bemærk! Funktionen "Slet" sletter kun øvelsen fra øvelsesbiblioteket. Hvis øvelsen er blevet brugt i træningsprogrammer, vil den stadig være i disse.