Find øvelser

Hos ExorLive kan du finde øvelser og forslag til træningsprogrammer med en og samme søgning. Du kan enten benytte dig af alle kategorier- eller bruge filtersøgning, eller kombinere disse. Find nemmere frem med søgninger, som er mere konkrete. Dette gør det lettere for dig at finde øvelser. Du kan skrive flere ord i søgefeltet for at få mere specifikke resultater. Du får også resultater på synonymer af din søgning.

Alle kategorier
Her kan du skrive de søgeord, som du forbinder med øvelsen, fx ”skulder rehab”. ExorLive har indbygget ordlister for både retskrivning og synonymer, samt forskellige typer af tags - så det bliver enkelt for dig at finde de øvelser og træningsprogrammer, du er ude efter. Du vil også mærke at øvelser du benytter dig af bliver mere synlige end øvelser, du ikke bruger så meget.

Andre eksempler på søgeord:

-        Squats
-        Hofte adduktorer
-        Ankel stabilitet
-        Styrke knæet
-        Baglårs stræk

Filtersøg
For yderligere at gøre din søgning mere specifik, kan du benytte dig af filtersystemet.

Her kan du vælge at filtrere øvelser og træningsprogrammer efter kategorierne: træningsfokus, træningsform, træningsudstyr, startposition, sværhedsgrad og aldersgruppe med underkategorier. Forneden ses eksempler på hvilke kategorier man kan vælge.

Visning af søgeresultat
Søgeresultater vises som øvelser og træningsprogrammer:

Antallet, som angives, er antal øvelser/træningsprogrammer i søge-feltet. ”+” betyder, at der er flere fundne resultater, end de angivne tal. Disse vil blive vist, når man ønsker at se flere.

Under træningsprogram kan man filtrere yderligere efter hvilken enhed, der har skabt træningsprogrammerne.

Sortering af søgning/filtrer
Du kan ændre sorteringen af øvelser/programmer ved at trykke på sorterings-knappen ”AZ¯”. Da kan du enten vælge at sortere efter: mest relevante, nyeste tilføjet og sværhedsgrad.

Nulstillingsknap

Fjern et filtervalg eller nulstil en søgning ved at trykke på krydset ”X”.

Du kan også trykke på ”nulstil” knappen under filter valgmuligheder på højre side.

OBS: Når filter-ikonet er mærket orange, som vist foroven, betyder det, at et filter er aktivt og kan nulstilles ved at trykke på krydset ved siden af.

Ikon og funktion
Når du fører musen over en øvelse (eller trykker på touch skærmen), får du følgende muligheder:

Tegn

Øvelser

Programmer

Tilføj til øvelse

Tilføj til øvelser fra programmet

Byt øvelse ud

Spil øvelsesvideo

Spil øvelsesvideoer for hele programmet

Flyt øvelse ned/op. (PS: du kan også tage øvelsen op/ned med musen)

Åbn dette program

Se øvelsesdetaljer

Se nærmere information om programmet

Find alternativer til denne øvelse

Find alternativer til dette træningsprogram

Find øvelser med progressions-alternativer

Find træningsprogram med progressions-alternativer

Tilføj øvelse som favorit

Tilføj program som favorit

Se/ændre øvelse

Fjern øvelse fra træningsprogram