Oversikt per kontakt

Ønsker du å få en enkelt grafisk oversikt over kontaktens treningsdata, kan dette gjøres gjennom “Statistikk”-fanen.

Velg ønsket kontakt, øverst i venstre hjørne og “Oversikt” i nedtrekksmenyen, ved navn “Type rapport”. Du vil da blant annet få opp et grafisk oversikt over antall gjennomførte treningsøkter fra start, totalt antall forbrente kalorier, økter per dag og prosentvis tilfredshet med øktene (Bilde 1). Du kan filtrere resultatene etter tidsperiode ved å benytte deg av nedtrekksmenyen som heter “Periode”.