Dele treningsprogram via mail

Det finnes flere måter å dele et treningsprogram på; via mail, utskrift, til app eller deling av videoplayer.

Du kan sende treningsprogram via e-post til dine utøvere/pasienter. Programmet vil da bli vedlagt som en PDF-fil.

Når programmet er klart, kan du trykke på brev-ikonet (). Du vil nå få opp et vindu, hvor du kan skrive inn epostadressen til den aktuelle utøver/pasient. Du kan også velge oppsett, justere instillinger, samt legge ved en melding. Når du er klar til å sende, kan du trykke på “SEND”.