Del video av treningsprogram eller øvelse

Med ExorLive Player kan du enkelt dele video av øvelser og treningsprogram på sosiale medier, mail eller til og med på din webside/blogg.

Se hvordan ExorLive Player er brukt på trening.no: http://www.trening.no/styrke/basisovelser-i-styrketrening/

Å bruke videoer på nettsiden er gratis, så lenge retningslinjene under følges.

Slik deler du øvelsesvideo:

1. Logg inn i ExorLive (Har du ikke ExorLive? Prøv ExorLive gratis)
2. Åpne eller lag et treningsprogram
3. Klikk på play-ikon(Spill_av.PNG) for program eller øvelse og videoen kommer opp
4. Klikk på 'Del' øverst i høyre hjørne Del_video_NY.png
5. Velg om du ønsker å dele video av en øvelse eller hele treningsprogrammet (spilleliste).

6. Del video på ønsket måte

Del på sosiale medier:
Trykk på ønsket ikon

Del på e-post:
Trykk ikon for e-post

Del via link:
Du kan kopiere linken og legge den hvor som helst, f. eks på en PowerPoint-presentasjon eller på din blogg

Del via QR-kode
Gjør dine plakater eller ark levende med øvelsesvideo ved å "scanne" QR-koden med din telefon.

Del via iframe
Legg inn øvelsesvideo på dine nettsider ved å "embedde" iframe-koden

i. Klikk på <>-ikonet til høyre
ii. Kopier koden merket i rødt
iii. Lim koden inn der du ønsker den på din webside

Valg av språk

Språket du får på koden avhenger av hva du har som innstilling i ExorLive. Ønsker du å endre språket, kan du endre følgende parameter i koden som genereres:

...iframe src="https://www.exorlive.com/video/?ex=9634&culture=nb-NO" frameBorder="0" ...

Norsk: &culture=nb-NO
Dansk: &culture=da-DK
Svensk: &culture=sv-SE
Engelsk: &culture=en-US

Andre funksjoner

hd Med denne aktivert, dersom brukeren ikke har satt egen HD-innstillinger, vil ExorLive Player starte videoer i HD.
Eksempel: https://www.exorlive.com/video/?ex=8405,8407&hd=true

autoplay Med denne aktivert, vil ExorLive Player starte avspillingen øyeblikkelig.
Eksempel: https://www.exorlive.com/video/?ex=8405,8407&autoplay=true

repeat Med denne aktivert, vil ExorLive spille videoene gjentatte ganger.
Eksempel: https://www.exorlive.com/video/?ex=8405,8407&repeat=true

rows Hvor mange rader skal spillelisten vise?
Eksempel: httpw://www.exorlive.com/video/?ex=8405,8407,8409,8412,7732,7736&rows=4

playall Med denne aktivert vil ExorLive spille alle øvelsesvideoene en gang og stoppe når de er slutt.
Eksempel: https://www.exorlive.com/video/?ex=8405,8407&playall=true

playallrepeat Med denne aktivert vil ExorLive spille alle øvelsesvideoene og så starte på nytt igjen.
Eksempel: https://www.exorlive.com/video/?ex=8405,8407&playallrepeat=true

Den juridiske biten

Disse vilkårene gjelder for gratisversjonen av ExorLive Player. Det finnes også andre versjoner som kan tilpasses dine behov. Kontakt oss gjerne om du ønsker mer informasjon
Ved å ta i bruk ExorLive Player aksepterer du ExorLive brukerbetingelser:

• Stedet du legger ExorLive Player må være tilgjengelig for alle på Internett (dvs. du kan ikke legge den bak en innlogging eller lignende)
  • Du kan ikke kreve betaling / tjene penger på å selge tilgang til øvelsene
  • ExorLive må krediteres ved alle videoer (Dette ligger i koden du henter fra ExorLive, så du trenger ikke foreta deg noe)
  • Om du publiserer tekst fra øvelsene må denne skrives om
Den lange versjonen av brukerbetingelse finner du her

Omskriving av øvelsestekst

Duplikatinnhold er en utfordring på nett og noe som blant annet Google ønsker å redusere.
Vi ønsker å bidra til mer bevegelse, men ikke til å øke mengden duplikat innhold på nett.
Det er derfor ikke tillat å bruke øvelsesbeskrivelsene våre ordrett. Bruker du teksten fra øvelsene må du gjøre dette til din egen. Dvs. minimum 40% av innholdet være skrevet om. Mer informasjon om duplikatinnhold (duplicate content) finner du hos Google
Om ikke du gjør teksten til din egen, kan det i ytterste konsekvens føre til at man blir ekskludert eller får lavere plasseringer i søkemotorene.