Begrænse adgang til træningsprogrammer

I ExorLive har du muligheden for at blokere brugere i andre afdelinger fra at se træningsprogrammerne for dine kontakter. Dette gøres pr. Kontakt.


Hvis en instruktør i en anden afdeling får adgang til en kontaktperson, der er blokeret for adgang af andre afdelinger, skjules kontaktpersonens træningsprogrammer under fanen "Blokeret (Program)". For at få adgang til disse træningsprogrammer skal instruktøren bekræfte kontaktens samtykke eller opfylde betingelserne for nødåbning. Denne handling er logget på systemet.

1_dk.PNG

2_dk.PNG

Sådan blokeres patientprogrammer

Tryk på profil til højre for kontaktens navn efter at have valgt kontakten. Tryk så på "Andet" og vælg "Ændre blokerede oplysninger". I det felt, der dukker op, kan du vælge det niveau, hvor du vil blokere kontakten/patienten. Tryk på "Vælg", og tryk derefter på "Gem". Alle øvelsesprogrammer, der er gemt for kontakten, vil nu være i "Blokeret (Programmer)" fanen.

De, der arbejder i enheden, hvor kontaktens data er blokeret, kan stadig se programmerne under "Af mig", men bliver advaret om, at kontaktens program er blokeret.

3_dk.PNG

4_dk.PNG

5_dk.PNG

6_dk.PNG