Del træningsprogrammer med andre instruktører

Hvis du har et bestemt træningsprogram, som du gerne vil dele med en anden instruktør i din organisation, kan du gøre det på flere måder.

Start først med at kontrollere, om den anden instruktør har adgang til programmet. Læs mere om, hvordan du ændrer adgangsniveauet, når du gemmer programmet HER.

Når du er sikker på, at programmet er synligt for den anden kontakt, kan du dele programmet direkte ved at åbne det færdige program ved at trykke på knappen "i" på programmet.

Dette åbner programmet i en ny fane, og i midten af ​​siden kan du finde en delelig link. Dette link giver dig mulighed for at kopiere og sende til alle, der har adgang til programmet, såsom andre instruktører i din enhed eller organisation, baseret på den adgang du har lagt til dette program.

 

Du kan også finde dette link ved at klikke på "Åbn", når du er under "Program" -siden for at finde en liste over alle dine programmer. Når du højreklikker på det program, du vil dele, får du en menu, hvor du kan åbne programmet, slette det eller se detaljer om det.

Når du trykker på "Detaljer", får du oplysninger om det program du har valgt, og også et delbart link, som du kan dele med andre instruktører.