Gem træningsprogram på kontakt/som skabelon

Når du har lavet et program, som du ønsker at gemme, eller når du ønsker at gemme et eksisterende program på en ny kontakt, kan du gøre det på følgende måde:

Tryk på ”Gem” eller ”Gem som..”. Du vil nu få et vindue op, som hedder ”Gem træningsprogram”.

Gem programmer på en kontakt
Vælg ”Gem program på en kontakt”, øverst til venstre. Find og vælg kontakten du vil gemme programmet på og vælg så titel på programmet.
Vælg hvem, der skal have adgang til programmet, i dropdown menuen ved navn ”Del:”.
Klik på ”Vis mere” for at se avanceret indstillinger.
Hvis du ønsker at sikre dig, at programmet ikke ændres af nogen andre i din organisation, efter at du har gemt det, kan du signere/låse programmet.
Vælg hvornår kontakten vil modtage programmet, ved at vælge det i feltet ”Dato for overlevering”.
Hvis du ønsker lettere at kunnde finde finde frem til det aktuelle program, kan du tilføje tags, som identificerer dit program.
Når du er klar, skal du trykke på ”GEM”

Gem program som forslag/skabelon
Vælg ”Gem som programforslag/-skabelon”, øverst til venstre. Giv programmet et navn. Vælg hvem, der skal have adgang til skabelonen, i dropdown menuen ved navn ”Del skabelonen:”. Klik på ”Vis mere” for at se avanceret indstillinger.
Hvis du ønsker at sikre dig at skabelonen ikke ændres af nogen andre i din organisation, efter at du har gemt det, kan du signere/låse skabelonen.
Hvis du ønsker lettere at kunne finde frem til den aktuelle skabelon, kan du tilføje tags, som identificerer din skabelon.
Når du er klar, skal du trykke på ”GEM”