Deling af træningsprogram via mail

Du kan sende træningsprogrammer via e-post til dine udøvere/patienter. Programmet vil da blive vedlagt som en PDF-fil.

Når programmet er klart, kan du trykke på brev-ikonet (mail_ikon__DK.PNG). Du vil nu få et vindue op, hvor du kan skrive email-adressen ind til den aktuelle udøver/patient. Du kan også vælge layout, justere indstillinger, samt vedlægge en besked. Når du er klar til at sende, kan du trykke på ”SEND”.