Som ExorLive Go-bruger kan du modtage en notifikation på e-mail eller push notifikation på telefonen, hvis behandleren/instruktøren har planlagt en aktivitet for dig, eller når en behandler har sendt dig en besked.

Det er nemt at aktivere modtagelse af notifikationer.

1. Gå til Meg
  2. Vælg Mine personlige detaljer
  3. Tryk på Notifikationer
  4. Her kan du vælge, hvilke notifikationer du ønsker at modtage

Når notifikation om en email notifikation er aktiveret, vil du modtage en mail om en planlagt session i din kalender.

Når en push-notifikation er aktiveret for dig, en notifikation på din telefon