E-mail notifikation

En udøver ønsker at få besked på e-mail, hvis terapeuten/instruktøren har planlagt en session, så de ikke glemmer at træne.

En administrator kan aktivere/deaktivere besked om planlagte træningspas for alle patienter ved at:

1. Vælg fanen ADMIN

2. Tryk på ExorLive Go

3. Aktiver/deaktiver e-mail-notifikationer

Inkluderingskriterier for e-mail:
- Kontakt har en aktivitet i sin planlægningskalender
- Kontakt aktiveres som Go bruger

Bruger kan nemt slå besked til/fra om planlagt session i ExorLive Go under Mig -> Notifikationer-> Email notifikationer.

Bruger modtager en e-mail notifikation én gang dagligt, når notifikationen er aktiveret, og bruger har en planlagt session i kalenderen.