Find træningsprogram

Du kan finde træningsprogrammer ved at trykke ”Åbn”:

Du kan derefter søge efter programmet blandt: Træningsprogram for en kontakt, Forslag/mål, Egne træningsprogrammer. Hvis du har valgt den aktuelle kategori og fortsat har vanskeligheder med at finde frem, kan du udføre en tekstsøgning i feltet under kategori-alternativerne.

Du kan også søge på programmer oppe i søgefeltet, på forsiden i ”Træningsprogram”-fanen. Vælg ”Program”-fanen ved siden af ”Øvelser”, under søgefeltet og tast nøgleordet i søgefeltet ovenfor, tryk på forstørrelsesglasset.

Når du ser det ønskede træningsprogram, kan du føre musen over træningsprogrammet og trykke på mappeikonet (image-2.png), for at åbne programmet. Ønsker du blot at kopiere øvelserne over kan du trykke på plusikonet (image-3.png).

Er du fortsat ikke sikker på, om programmet er det, du leder efter, kan du trykke på informationsikonet (image-5.png) for at få flere detaljer om programmet.

Tips! Opret et program, som du kalder ”favoritøvelser” for enkelt at have adgang til dem.