Lav træningsprogram

Du kan oprette et nyt program ved at trykke på “Opret nyt”.

Find øvelsen du ønsker ved at benytte dig af tekstsøg, filtersøg eller en kombination af disse.

Hvis du ønsker at bruge færdiglavede programmer/skabeloner, kan du søge efter disse.

Du kan også bruge færdiglavede programmer, som du finder i kolonnen ved siden af øvelserne.

Når du har fundet de øvelser du ønsker at bruge, kan du justere rækkefølgen og øvelsesdetaljer. Når programmet er færdigt, skal du trykke på "Gem som".