Lav træningsprogram

Du kan oprette et nyt program ved at trykke på “Opret nyt”.

Find øvelsen du ønsker ved at benytte dig af tekstsøg, filtersøg eller en kombination af disse.

Hvis du ønsker at bruge færdiglavede programmer/skabeloner, kan du søge efter disse.

Du kan også bruge færdiglavede programmer, som du finder i kolonnen ved siden af øvelserne.

Når du har fundet de øvelser du ønsker at bruge, kan du justere rækkefølgen og øvelsesdetaljer. Når programmet er færdigt, skal du trykke på "Gem som".

Tilføj eget billede til programmet

Når du har gemt træningsprogrammet, kan du vælge at tilføje dit eget billede til programmet. Berør information (i) symbolet i titellinjen, og derefter på selve billedet. Tryk på "Upload billede" og vælg det billede, du vil bruge til denne applikation. Tryk på "x" for at afslutte dialogboksen og vælg "Gem".

Oversette treningsprogram

Hvis du vil gemme træningsprogrammet på forskellige sprog, skal du klikke på flagget øverst til højre og vælge det ønskede sprog. Gem programmet på det ønskede sprog, vælg et andet sprog og gentag lagringsprocessen.