E-learning for ExorLive Assistant Plus

Print Friendly and PDF

ExorLive Assistant Plus er verktøyet for deg som skal veilede innbyggere med trening, trygt assistert av en digital treningsveileder.

Se hvordan du bruker ExorLive Assistant Plus i videoen nedenfor:

Enkel kartlegging
Pasienten kartlegges ved hjelp av målrettede spørsmål og enkel funksjonstesting. Basert på kartleggingen foreslås tilpasset trening for pasientens potensiale og utgangspunkt.

Tilpasset trening
Øvelsene blir tydelig presentert ved hjelp av video, tekst og bilder. Treningen består av funksjonelle øvelser som gjennomføres i eget hjem, og hjemmesykepleier kan enkelt veilede brukeren ved hjelp av appen.

Automatisk registrering og statistikk
Trening registreres og deres utvikling kan enkelt følges opp. Når pasienten har gjennomført et program i en periode, sikrer en ny kartlegging et nytt treningsopplegg tilpasset pasientens nye utgangspunkt.