Opprette en ny kontakt

Det er flere måter å opprette en ny kontakt i ExorLive. Alle fremgangsmåtene er like gode og du kan derfor velge selv hvilken måte du ønsker å bruke.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alternativ 1:
Trykk på fanen “Kontakter”, du bør nå få opp en oversikt over alle dine kontakter. Trykk “Ny Kontakt”, øverst i venstre hjørne.

Alternativ 2:
I “Forside” - fanen i ExorLive, vil du se et vindu som heter “KONTAKTER OG AKTIVITET”, nederst i venstre hjørne. Trykk på “NY KONTAKT”.

Alternativ 3:
Trykk på “Treningsprogram”-fanen. Trykk på “Velg kontakt”-knappen, rett under “Treningsprogram”-fanen. Velg “Ny kontakt” i nedtrekksmenyen.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uavhengig av hvilket alternativ du valgte, skal du nå få opp vinduet for kontaktinfo (Bilde 1).

Bilde 1.

Fyll ut kontaktens personalia og annen informasjon. Til venstre kan du også legge inn mål og annet info.

Under fanen “Mål”, kan du notere kontaktens vekt og ønsket målvekt.

Under fanen “Annet” kan du velge kontaktens rolle, primærkontakt, legge til tags for å raskere finne frem til kontakten, samt velge om han skal vises blant dine kontakter.

Når du er ferdig med å fylle inn og tilpasse kontaktens detaljer, kan du trykke på “LAGRE”. Kontakten skal nå vises blant dine kontakter, dersom du har krysset av for dette.