Kommuniser med dine utøvere

Se hvordan det virker:

Nå kan du kommunisere med dine utøvere direkte fra ExorLive. I høyre hjørne finner du et meldingssymbol. Denne funksjonen gjør det mulig for deg som instruktør å sende meldinger til dine utøvere.

Slik sender du en melding:

Alternativ 1: Klikk på utøverens kontaktinformasjon. Pass på at e-postadresse er fylt ut for utøveren, klikk deretter på de tre prikkene i høyre hjørne og send meldingen.

Alternativ 2: Trykk på meldingsikonet som vises ved siden av utøverens navn under kontakt-fanen.

Du kommer da til dialogboksen og kan skrive en melding. Du kan også se at meldingen blir sendt via e-post, og hvis organisasjonen har kjøpt tilleggsmodulen ExorLive GO Toolbox, kan utøveren også få denne meldingen direkte i chat-funksjonen i appen.

Kontakten mangler ExorLive Go tilgang

Hvis utøveren ikke bruker appen i dag, vises dette, og du kan invitere utøveren til appen. (Les mer om ExorLive GO her)

Skjul meldinger

*Om det er valgt i innstillinger for ExorLive Go for organisasjonen at meldinger ikke skal vises, så vil ikke kontakten se meldinger som blir sendt i ExorLive Go appen.

Når en utøver svarer vises et varsel i høyre hjørne og hvis du trykker der får du en oversikt over din meldingshistorikk.

Du kan sortere mellom alle meldinger, eller bare nye.

Om det er valgt i innstillinger for ExorLive Go for organisasjonen at meldinger ikke skal vises, så vil ikke kontakten se meldinger som blir sendt i ExorLive Go - App'en.

Hvorfor kan ikke min kontakt få meldingen i ExorLive Go?

Vær oppmerksom på at din organisasjon må ha ExorLive Go - ToolBox for å kunne benytte meldingstjenesten. Les mer om ToolBox.

PS: Om din organisasjon allerde har ToolBox så er meldingstjenesten slått av. Kontakt din administrator.

Kontakt oss om du har spørsmål eller ønsker å kjøpe ToolBox.

Slik ser det ut for din kontakt når de mottar meldingen i appen: