Kommuniser med dine utøvere

I ExorLive kan du enkelt kommunisere med dine kontakter via melding eller epost. Kontakten får meldingene du sender, gjennom ExorLive, direkte i sin app, i form av en meldingstjeneste.

Se hvordan det virker:

Slik sender du en melding:

Det er 3 fremgangsmåter for å skrive til kontakten din.

Alternativ 1:

1. Klikk på kontakter øverst i bildet
  2. Finn kontakten du ønsker å sende melding til og klikk på meldingsikonet på samme linje

Alternativ 2:

1. Klikk på “treningsprogram”
  2. Velg kontakten du ønsker å sende melding til
  3. Klikk på meldingsikonet

Alternativ 3:

1. Klikk på meldingsikonet i høyre hjørne
  2. Velg kontakten du ønsker å sende melding til
  3. Klikk på kontakten
  4. Klikk på “ellipsetegnet” (…)
  5. Klikk på “send melding”

Videre kommer du til dialogboksen og kan skrive en melding. Du kan også se at meldingen blir sendt via e-post, og utøveren får denne meldingen direkte i chat-funksjonen i appen.