Rapporter

Under “RAPPORTER”finner du oversikt over alle aktiviteter og handlinger utført av en bruker eller kontakt.

6.1 Aktivitetslogg

Under Aktivitetslogg, finner du en oversikt over alle programmene, tilknyttet en valgt Bruker/kontakt, samt en liste over alle hendelser som har blitt gjort mot denne brukeren/kontakten av instruktører/admin. (F.eks. om noen sender kontakten et treningsprogram eller endrer deres informasjon).

Trykk på “AKTIVITETSLOGG”. Velg kontakten du ønsker å se ved å klikke på “Velg kontakt”. Du vil nå få opp en liste over alle programmer tilknyttet brukeren/kontakten.

Ønsker du å se alle hendelsene utført på denne brukeren/kontakten, kan du trykke på “Søk” under “Hendelser”-vinduet.

Du kan velge hvilken tidsperiode du ønsker å se hendelsene fra, ved å velge alternativene i nedtrekksmenyen  .

6.2 Tilgangslogg

Under Tilgangslogg finner du en liste over alle administrative aktivitetene som en bruker eller kontakt har utført. (F.eks. om brukeren/kontakten har logget inn/ut, sendt en e-post/melding, osv.)

Trykk på “TILGANGSLOGG”. Velg brukeren/kontakten du ønsker å se ved å klikke på “Velg kontakt”. Du vil nå få opp et vindu, der du kan søke etter brukeren/kontakten du ønsker. Du kan filtrere brukere/kontakter etter organisasjonsplassering og rolle, eller foreta et søk på fornavn og etternavn.

Ønsker du å se aktivitet på brukeren du er innlogget med, trykker du på “Velg meg”. Når du har valgt brukeren/kontakten du ønsker, kan du trykke på “Søk”. Du vil nå få opp en liste over siste aktivitet på valgte bruker/kontakt.
Du kan velge hvilken tidsperiode du ønsker å se hendelsene fra, ved å velge alternativene i nedtrekksmenyen