Under “RAPPORTER”finner du oversikt over alle aktiviteter og handlinger utført av en bruker eller kontakt.

6.1 Aktivitetslogg

Under Aktivitetslogg, finner du en oversikt over alle programmene, tilknyttet en valgt Bruker/kontakt, samt en liste over alle hendelser som har blitt gjort mot denne brukeren/kontakten av instruktører/admin. (F.eks. om noen sender kontakten et treningsprogram eller endrer deres informasjon).

Trykk på “AKTIVITETSLOGG”. Velg kontakten du ønsker å se ved å klikke på “Velg kontakt”. Du vil nå få opp en liste over alle programmer tilknyttet brukeren/kontakten.

Ønsker du å se alle hendelsene utført på denne brukeren/kontakten, kan du trykke på “Søk” under “Hendelser”-vinduet.

Du kan velge hvilken tidsperiode du ønsker å se hendelsene fra, ved å velge alternativene i nedtrekksmenyen  .

6.2 Tilgangslogg

Under Tilgangslogg finner du en liste over alle administrative aktivitetene som en bruker eller kontakt har utført. (F.eks. om brukeren/kontakten har logget inn/ut, sendt en e-post/melding, osv.)

Trykk på “TILGANGSLOGG”. Velg brukeren/kontakten du ønsker å se ved å klikke på “Velg kontakt”. Du vil nå få opp et vindu, der du kan søke etter brukeren/kontakten du ønsker. Du kan filtrere brukere/kontakter etter organisasjonsplassering og rolle, eller foreta et søk på fornavn og etternavn.

Ønsker du å se aktivitet på brukeren du er innlogget med, trykker du på “Velg meg”. Når du har valgt brukeren/kontakten du ønsker, kan du trykke på “Søk”. Du vil nå få opp en liste over siste aktivitet på valgte bruker/kontakt.

Du kan velge hvilken tidsperiode du ønsker å se hendelsene fra, ved å velge alternativene i nedtrekksmenyen .