Administrasjon

ExorLive er bygget for å håndtere alt fra en enkelt bruker til store internasjonale organisasjoner. Derfor har ExorLive et solid og rikt administrasjonssystem.

Organisasjonsadministrator har tilgang til en egen “Admin”-fane der aktuell administrasjon kan utføres.

I tillegg har supportavdelingen i ExorLive Teamet et overordnet administrasjonssystem for å kunne ta mer avanserte oppgaver.

Roller og rettigheter

ExorLive har et fleksibelt rettighetssystem som er rollebasert.

Følgende roller og rettighetsnivåer finnes:

Instruktør

Rettigheter:

Kan åpne pasient og lage, lagre og signere treningsprogram ut i fra eksisterende eller nye program, samt lage egne maler som kun kan sees/redigeres av definerte brukere. Kan lage og lagre program maler som kan lagres og gjøres tilgjengelig for definerte brukere.

Enhets administrator

Rettigheter:

Kan opprette nye brukere, aktivere/deaktivere brukere, i sin enhet/avdeling, og under-enheter/avdelinger.

Organisasjons administrator

Rettigheter:

Styrer hele organisasjonen, inkludert lisens, organisasjonsstruktur og utseende. Legge til nye brukere, tildele enhetsadministratorer, aktivere/deaktivere brukere. Kunne slette aktuelle treningsprogram (blir lagret i loggen).

Systemadministrator i ExorLive

Kan gi aktuelle rettigheter og setting på organisasjons- og systemnivå.

Kontakt med innlogging (utøver/pasient med brukerkonto)

Rettigheter:

Gir brukeren rett til å se sine egne treningsprogram med video, logge sin trening og se fremdrift via treningsappen ExorLive Go. Brukeren har kun tilgang til sine egne opplysninger. Brukeren kan få tilgang til programforslag, om dette er gjort tilgjengelig av administrator/instruktør i organisasjonen.

Kontakt uten innlogging (utøver/pasient uten brukerkonto)

En kontakt oppføring i ExorLive uten brukerkonto.

Opprett brukere

Som administrator kan du opprette nye brukere på følgende måte:

Trykk “Legg til bruker” og fyll ut ønskede egenskaper.

1. Fyll ut Fornavn, Etternavn og Epostadresse.
  2. Velg hvor i organisasjonen brukeren skal være plassert.
  3. Velg rolle
  4. Trykk lagre

Tips:

Om du skal opprette mange brukere, kan du gjøre dette igjennom ExorLive sitt API, eller sende en liste (f.eks en XML fil) til ExorLive Teamet, som så importerer aktuelle brukere.

Opprette underenheter

Du kan opprette og editere organisasjonsstrukturen slik:

1. Høyreklikk på organisasjonens “rot”, det vil si øverste organisasjonsledd, og velg “Legg til enhet”.
  2. Du kan også legge til underenheter på flere nivå, samt fjerne og endre enheter.

Finne en bruker

Du kan finne brukere ved å søke i søkefeltet øverst til høyre, eller filtrere på roller:

Åpne og redigere en bruker

Administrator kan åpne en bruker sin detaljdialog ved å dobbeltklikke på brukeren i brukerlisten, eller trykke “i”. Da vil følgende vises:

Her kan du også Deaktivere/Aktivere, samt slette en bruker. En bruker som ikke tidligere er aktivert kan du sende en aktiverings-Epost der brukeren igjennom en link kan velge passord og aktivere sin konto.

Slette brukere

Administrator kan slette en bruker ved å åpne bruker detaljdialog og trykke “Slett”.

Innstillinger for organisasjonen

Ved å trykke “Hovedappliksjon”, får du opp et vindu der du blant annet kan endre på:

• Organisasjonsnavn
  • Standardspråk
  • Logo for utskrift

Logo på utskrift

Under "Utskriftsinstillinger" kan du tilpasse utskriftens utseende.

1. Velg hvilken enhet du ønsker å endre
  2. Legg ved ønsket logo som vises på alle utskrifter
  3. Du kan endre hvilket organisasjonsnavn som skal vises på utskriften (nyttig der det er flere enheter)
  4. Du kan velge om navnet på den som har laget programmet skal vises på utskriften
  5. Du kan velge om navnet på kontakten skal vises på utskriften
  6. Beskrivelse av enheten kan inkluderes på utskriftene
  7. Inkludere standard program informasjon på utskriftene

Faner

Her kan du velge hvilke faner som skal være synlige for instruktørene.

Startside

Her kan du velge hva som skal vises på startsiden til ExorLive, når du logger deg inn.

ExorLive Go

Her kan du tilpasse hvordan treningsappen ExorLive Go ser ut for dine kontakter. Selv uten en Toolbox licens kan du prøve deg frem og forhåndse hvordan din app kan se ut.

1. Velg hvilken enhet du ønsker å endre
  2. Legg til en logo for farget bakgrunner
  3. Legg til en logo for lyse bakgrunner
  4. Velg din egen bakgrunnsfarge
  5. Velg hvilken informasjon som skal være tilgjengelig for kontakter som bruker ExorLive Go.

Aktivitetslogg

Her finner du en liste over alle hendelser som har blitt gjort på en enkelt kontakt. (F.eks. om noen sender kontakten et treningsprogram eller endrer deres informasjon).

Tilgangslogg

Her finner du en liste over all aktiviteten som en bruker har utført. (F.eks. om brukeren har fullført et treningsprogram, lagt til en ny kontakt, sendt en e-mail, osv.)