Brukere med kun leserett

Brukere med tilgangen "Kun leserett" vil ha tilgang til å se, samt dele kontakters treningsprogram, uten å ha mulighet til å gjøre andre endringer.

Slik lager du en ny bruker med kun leserett: 

Capture.PNG

Slik vil det se ut for en bruker med kun leserett: 

readonly_no.PNG

Var denne artikkelen nyttig?
0 av 0 syntes dette var nyttig