Integration med KMD Nexus

Print Friendly and PDF

ExorLive kan integreres med KMD Nexus Integrationen. Det vil sikre at det træningsprogram du laver i ExorLive, bliver gemt i journalsystemet KMD Nexus.

Kontakt ExorLive for at aktivere integration med KMD Nexus.

Se hvordan du kan bruge ExorLive via KMD Nexus i videoen nedenfor:

Aktiver forbindelse til ExorLive i KMD Nexus på patienten

1. Når du er logget ind på KMD Nexus og har valgt en borger, skal du vælge fanen Borgerforløb og Aktive forløb.

2. Klik på tilføj aktivitet, og vælg skema.

3. Et vindue vises, og du vælger ExorLive Link i rullemenuen. Gem og luk

Når modulet er aktiveret finder du et link til ExorLive i journalen. Hvis du klikker på ExorLive-linket, åbnes ExorLive.

ExorLive knyttet til patienten

1. Vælg en borger og klik på ExorLive-linket. Den patient du arbejder med i KMD, kobler sig til ExorLive. Du kan nu oprette et træningsprogram og gemme det på patienten.

2. Du går ind i ExorLive og kan lave et træningsprogram. Når træningsprogrammet er oprettet, aktiveres SIGNER-knappen. Klik på SIGNER og træningsprogrammet bliver automatisk gemt som PDF-fil i en journal i KMD. Sådan laver du et link til et træningsprogram-link

3. Når programmet er signeret, vil det blive overført til KMD Nexus som pdf og findes under patienten.