ExorLive kan integreres med CURA. Det vil sikre at det træningsprogram du laver i ExorLive, bliver gemt i journalsystemet.

Kontakt ExorLive for at aktivere integration.

Se hvordan du kan bruge ExorLive via CURAi videoen nedenfor:

Indholdsfortegnelse

1. Hvad gør integrationen og hvorfor bruges den?
  2. Start koblingen første gang for dig som fagperson
  3. Sådan bruges integrationen af dig som fagperson

Hvad gør koblingen, og hvorfor bruges den?

Terapeuten kan gå direkte fra en patient i CURA til ExorLive og oprette et program. Terapeuten kan søge blandt ExorLives over 8.000 øvelser og 1.000 færdiglavede træningsprogrammer. Når træningsprogrammet er underskrevet, fremgår det af patientens journal i CURA.

Start koblingen første gang for dig som professionel

Det er meget nemt at aktivere ExorLive-integrationen

• Når modulet er aktiveret får du en ny mulighed under Links inde i en patients journal - klik her for at gå til ExorLive.

• For at etablere kontakt til systemerne er det administratorbruger i ExorLive, der først skal åbne ExorLive fra CURA.

Her finder du ExorLive integrationen, når den er aktiveret hos CURA.

Første gang du som bruger eller admin bruger skifter til ExorLive fra CURA, skal du logge ind - næste gang genkender de dig.

CURA matcher din bruger i CURA med din bruger i ExorLive - derfor skal hver medarbejder, der skal bruge integrationen, have sin egen bruger i ExorLive.

Sådan bruges integrationen af dig som professionel

Se video øverst i artikkelen.

Når du er logget ind på CURA og har valgt en borger, skal du vælge fanen Links og trykk på ExorLive.

Den patient, du arbejder med i CURA, slutter sig til ExorLive. Sådan kan du nemt lave træningsprogrammer i ExorLive, som du plejer.

Når du gemmer og underskriver et træningsprogram i ExorLive, bliver det automatisk gemt som pdf i patientens aktuelle journal i CURA

FAQ

Patienten jeg arbejder med i CURA er ikke registreret som bruger i ExorLive, hvad gør jeg?
Du behøver ikke gøre noget - det oprettes ny patient i ExorLive.

Vil alle historiske træningsprogrammer fra ExorLive blive overført til CURA?
Nej, denne version vil kun inkludere dem, der er oprettet og underskrevet efter aktivering af integrationen.