Jag har glömt mitt lösenord

Ånej! Men va inte orolig, du kommer snart kunna logga in igen.

Klicka på "Glömt lösenord" på inloggningssidan. Se till att du anger en giltig e-postadress som är kopplad till ditt konto. Du får då ett nytt aktiveringmail från noreply@exorlive.com. Klicka bara på länken i e-postmeddelandet och välj ditt nya lösenord. Allt som återstår för dig att göra är att gå över till exorlive.com och logga in med dina nya uppgifter.