Opprette egendefinerte knapper i ExorLive Go

Dersom man har tilgang til ExorLive Go Toolbox har man, som administrator, mulighet til å opprette egendefinerte knapper i ExorLive Go.
Under Admin-fanen -> Innstillinger -> ExorLive Go, vil man finne innstillinger relatert til Utforsk-siden i appen. Her kan man legge til, se og endre egendefinerte knapper.

Legg til knapp
Trykk på “Legg til knapp”. Du vil nå få opp et vindu hvor du kan definere knappedetaljer.
1. Skriv inn tittel på knappen (dette er navnet som kommer til å vises på knappen)
2. Skriv inn undertittel (dette er teksten som kommer til å vises under knappen)
3. Ønsker du å ha et fengende bilde på knappen din, kan dette gjøres ved å klikke på det hvite feltet i midten. OBS! Bilde kan ikke være større en 2MB.
4. Velg hvilken funksjon du ønsker at knappe din skal ha. Du har 3 muligheter:

URL-knapp:
Knappen vil sende brukeren til egendefinert webside. Skriv inn url-adressen i feltet markert med URL. Velg om du ønsker at siden skal vises direkte i appen eller om den skal åpnes i din nettleser. Trykk på “Lagre endringer”.

Program Filter-knapp:
Med denne knappen kan du gjøre et søk, blant treningsprogrammer, til en knapp. Dette gir deg mulighet til å strukturere innholdet. Du kan for eksempel lage en knapp som viser alle treningsprogrammer som er relatert til skulder, eller vise alle styrkeprogrammer, uten å eksplisitt måte søke og sortere etter dette.

Trykk på “Legg til Filter” og velg type filter. Et “Query”-søk vil vise alle programmene som, i en eller annen form, inneholder søkeordet ditt. Et “Tag”-søk vil vise bare programmene som er blitt eksplisitt tagget med ditt søkeord - dette kan være nyttig når du f.eks. ønsker å begrense innholdet til å bare vise programmer laget av deg.
Skriv inn søkeordet ditt i feltet “Verdi”

Knapp med underknapper:
Dersom du ønsker å ha flere nivåer på dine knapper, Kan du huke av "Overordnet knapp". Nå kan du legge til flere underknapper. Dette er nyttig hvis du f.eks. ønsker å strukturere flere program filter knapper.

Del opp “styrketrenings”-knappen, i “styrketrening med frivekter”-knapp og “ styrketrening uten utstyr”- knapp. Del opp “rehab”-knappen til “skulderrehab”-knapp og “hofterehab”- knapp. Eller hva med å dele opp “styrkeknappen”, i “styrketrening med frivekter”-knapp og en knapp som linker til en artikkel om styrketrening? Med andre ord, er mulighetene mange.

Trykk på “Legg til knapp”, hvor du får muligheten til å definere de ønskede knapper på nytt. Når du er ferdig, kan du trykke på “Lagre endringer”.

Når du er ferdig med å definere knapper, må du scrolle opp til toppen av siden og trykke “Lagre” for å lagre endringene.

Slik kan knappene dine se ut i appen:

Endre knapper
Dersom du ønsker å endre de egendefinerte knappene, kan dette gjøres ved å trykke på blyant-ikonet, til høyre for knappen, i knappelisten.

Ønsker du å endre rekkefølgen på knappene, kan dette enkelt gjøres ved å benytte seg av opp og ned pilene til høyre for knappen, i knappelisten.

Ønsker du å slette knappene, kan dette gjøres ved å trykke på krysset, helt borterst til høyre for knappen, i knappelisten.