Tilføj, udskift eller fjern en øvelse i ExorLive Go

Når du gennemfører en træning ved hjælp af ExorLive Go, kan det ske, at du ønsker at foretage nogle ændringer i programmet. I denne artikel kan du læse mere om,

• hvordan du tilføjer en ny øvelse
  • udskifter en øvelse
  • fjerner en øvelse

Tilføj en ny øvelse

For at tilføje en ny øvelse til dit program skal du trykke på de tre prikker, der er i øverste højre hjørne af vinduet. Vælg "Tilføj øvelse" for at tilføje den nye øvelse til dit program.

Fjern eller udskift en øvelse

For at tilføje en ny øvelse til dit program skal du trykke på de tre prikker, der er til højre for øvelsen. Vælg "Tilføj øvelse" for at tilføje en ny øvelse til dit program.

Dette vil slette den valgte øvelse fra dit program.

Dette erstatter den valgte øvelse med en anden øvelse efter eget valg.