Opplastning av egne video for egne øvelser

Som instruktør eller administrator i ExorLive kan du uploade videoer, når du opretter dine egne øvelser.

De uploadede videoer skal overholde ExorLives licensvilkår. Klik her for at læse om regler for oprettelse af egne øvelser.

Video upload grænser

Standard upload grænsen for hver video er sat til 30 MB. Dette svarer til ca. 30 sekunders videoafspilning i høj kvalitet. Med andre ord, mere end nok til at vise din øvelse med flere gentagelser.

Hvis du vil uploade større videoer eller bruge videooverførselsfunktionen på andre kreative måder, bedes du kontakte vores salgsteam.