Brugere

ExorLive er bygget til at håndtere alt fra en enkelt bruger til store internationale organisationer. Derfor har ExorLive et solidt og rigt administrationssystem.
Administratoren af organisationen har adgang til egen “Admin”-fane. Her kan man håndtere brugerkonti, aktivere automatiserede handlinger, ændre udskriftsindstillinger og udseende på ExorLive og ExorLive Go, justere program-tags og meget mere.
Supportafdelingen i ExorLive har også et overordnet administrationssystem, hvor mere avancerede opgaver kan løses fra.
I “Brugere” under ADMIN, kan du tilføje nye brugere, administrere brugerroller og søge i eksisterende brugere ved hjælp af forskellige filtrer. Du har også mulighed for at gemma alle eksisterende brugere i en .CSV-fil.

1. Oprette brugere

Som administrator kan du oprette nye brugere på følgende måde:

1. Øverst i menuen, tryk på”Admin”
  2. Tryk på “Brugere”, under “ADMIN” i menuen til venstre.
  3. Tryk “Tilføj bruger” og udfyld ønskede oplysninger.
  4. Udfyld Fornavn, Efternavn og e-mail adresse.
  5. Vælg, hvor i organisationen brugeren skal være placeret.
  6. Vælg rolle
  7. Se til at brugeren har de tiltænkte roller i “Roller” menuen
  8. Såfremt du ønsker at aktivere brugeren med det samme, trykker du på “Gem og send aktivering”. Ønsker du at aktivere brugeren på et senere tidspunkt, trykker du på “GEM OG LUK”.

Brugeren skal nu vises i brugerlisten, under tiltænkt organisationsenhed.

2. Organisationsstruktur og underenheder

I ExorLive har du mulighed for at repræsentere din organisationsstruktur i form af en træstruktur. Dette kan være specielt nyttigt, når din organisationen har flere underenheder med ExorLive-brugere. Ved at have brugere i deres tilhørende underenheder, kan du begrænse deres rettigheder til kun at gælde i underenhederne, de tilhører. Det vil også give dig bedre overblik til at sortere ud og filtrere brugere, samt gøre det nemmere at udføre brugersøgninger.

Du kan oprette og redigere organisationsstrukturen således:

1. Højreklik på organisationens “rod”, det vil sige øverste organisationsled, og vælg “Tilføj enhed”.
  2. Du kan også tilføje underenheder på flere niveauer, samt fjerne og ændre enheder.

3. Åbne, redigere og slette en bruger/kontakt

3.1 Åbne og redigere en bruger
Administrator kan åbne en brugers detaljedialog ved at dobbeltklikke på brugeren i brugerlisten eller trykke på (image-3.pngHer kan du deaktivere/aktivere samt slette en bruger. Du kan sende en aktiveringsmail til brugere, som ikke er aktiveret. De modtager en email med et aktiveringslink, som de skal følge for at vælge password og aktivere deres konto.

3.2 Slette brugere/kontakter
En administrator sletter en bruger ved at åbne brugerens indstillinger og trykker “Slet”.

Bemærk! Ved sletning af bruger/kontakt, vil alle træningsprogrammerne tilknyttet brugeren/kontakten, også blive slettet.

4. Brugerliste: Søge i, filtrere, sortere og hente brugerliste

4.1 Finde en bruger/kontakt og søge i brugerliste
Du kan finde brugere ved at søge i søgefeltet øverst til højre.

4.2 Filtrere brugerliste
For at søgningen skal gå hurtigere, kan du vælge at filtrere brugere/kontakter. Du kan enten filtrere efter roller eller efter organisationens underenheder.

4.2.1 Filtrere efter roller
Ved at trykke på drop-down menuen til venstre for søgefeltet, kan du filtrere brugere/kontakter efter de roller, de har i systemet.

Bemærk! Drop-down menuen er to-delt. Det  betyder, at brugere og kunderne er adskilt i Drop-down menuen, og du kun kan se en af grupperne ad gangen. Du kan vise kun brugere eller kun kunder.

4.2.2 Filtrere efter organisationens underenheder
Som rootadministrator kan du krydse af i boksen "Søg i alle enheder" for at se en liste over alle brugere i organisationen, uden at skulle navigere til den rigtige enhed.