Oprette egendefinerede knapper i ExorLive Go

Hvis man har adgang til ExorLive Go Toolbox har man, som administrator, mulighed for at oprette egendefinerede knapper i ExorLive Go.
Under Admin-fanen, Indstillinger, ExorLive Go, vil man finde indstillinger relateret til Udforsk-siden i appen. Her kan man tilføje, se og ændre egendefinerede knapper.

Tilføj knap
Tryk på “Tilføj knap”. Du vil nu få et vindue op, hvor du kan definere knappedetaljer.
1. Indtast titel på knappen (dette er navnet, som kommer til at vises på knappen)
2. Indtast knappetekst (dette er teksten, som kommer til at vises under knappen)
3. Ønsker du at have et fængende billede på din knap, kan dette gøres ved at klikke på det hvide felt i midten. OBS! Billedet kan ikke være større end 2MB.
4. Vælg hvilken type, du ønsker at knappen skal være. Du har 3 muligheder:

URL-knap:
Knappen vil sende brugeren til egendefineret webside. Indtast url-adressen i feltet markeret med URL. Vælg om du ønsker at siden skal vises direkte i appen, eller om den skal åbnes i din browser. Tryk på “Gem ændringer”.

Program Filter-knap:
Med denne knap kan du lave en hurtig søgning, blandt træningsprogrammer, til en knap. Dette giver dig mulighed for at strukturere indholdet. Du kan for eksempel lave en knap, som viser alle træningsprogrammer, som er relaterede til skulder, eller vise alle styrkeprogrammer, uden eksplicit at måtte søge og sortere efter dette.

Tryk på “Tilføj filter” og vælg type filter. En “Query”-søgning vil vise alle programmerne, som på en eller annen måte indeholder dit søgeord. En “Tag”-søgning vil kun vise programmerne, som er blevet eksplicit tagget (LINK) med dit søgeord - dette kan være nyttigt, når du f.eks. ønsker at begrænse indholdet til kun at vise programmer lavet af dig.
Skriv dit søgeord i feltet “Værdi”.

Knap med underknapper:
Hvis du ønsker at have flere niveauer på dine knapper, kan du benytte dig af “underknapper”. Dette er nyttigt, hvis du f.eks. ønsker at strukturere flere programfilter-knapper. Opdel “styrketrænings”-knap, i en “styrketræning med frivægte”-knap og en “ styrketræning uden udstyr”- knap. Følg dette op med at opdele “rehab”-knappen til en “skulderrehab”-knap og en “hofterehab”- knap. Eller hvad med at opdele “styrkeknappen”, i “styrketræning med en frivægte”-knap og en knap, som linker til en artikel om styrketræning? Med andre ord: der er mange muligheder.

Tryk på “Tilføj knap”, hvor du får muligheden for at definere de ønskede knapper på ny. Når du er færdig, kan du trykke på “Gem ændringer”.

Når du er færdig med at definere knapper, kan du scrolle op til toppen af siden og trykke “Gem” for at gemme ændringerne.

Her er et kig på, hvordan dine knapper kan se ud i appen:

Ændre knapper
Hvis du ønsker at ændre de egendefinerede knapper, kan dette gøres ved at trykke på blyant-ikonet til højre for knappen i knappelisten.

Ønsker du at ændre rækkefølgen på knapperne, kan dette enkelt gøres ved at benytte sig af op- og ned pilene til højre for knappen i knappelisten.

Ønsker du at slette knapperne, kan dette gøres ved at trykke på krydset til højre for knappen i knappelisten.