Tilføj ExorLive Go på hjemmeskærmen

Vil du have adgang til ExorLive Go direkte på hjemmeskærmen på din telefon/tablet uden at måtte downloade noget ekstra? Intet problem!

Safari

1. Start Safari på din device og gå til -> https://exorlive.com/m/
  2. Tryk på -symbolet ved siden af adressefeltet
  1. Tryk "Føj til hjemmeskærm" for at tilføje Exorlive Go App'en på hjemmeskærmen.
  2. Tryk "Tilføj".

Voilá! Du har nu fået en hurtig adgang til ExorLive Go lige fra hjemmeskærmen.

Chrome

1. Start Chrome på din device og gå til -> https://exorlive.com/m/
  2. Tryk på de tre vertikale prikker øverst til højre på skærmen for at åbne en menu.
  3. Tryk "Tilføj til startside" for at tilføje Exorlive Go App'en på startsiden.
  4. Sådan! Du har nu fået en hurtig adgang til ExorLive Go lige fra hjemmeskærmen.

Android browser

1. Start internet på din device og gå til -> https://www.exorlive.com/m/
  2. Tryk på "MERE" oppe i hjørnet på skærmen.
  3. Tryk "Føj til startsiden" for at tilføje Exorlive Go App'en på hjemmeskærmen.
  1. Tada! Du har nu fået hurtig adgang til ExorLive Go lige fra fra hjemmeskærmen.

Tag gerne kontakt med os for mere hjælp på [email protected] eller telefon 22 54 08 70.