Øvrige funktioner i ExorLive Go

Min plan: Se og rediger din træningsplan i ExorLive Go

Hvis din instruktør/behandler har udfyldt din træningsplan,vil du kunne se, hvad du skal gøre dag for dag i din ExorLive Go app.

Velg “Mig” - tabben og tryk på “Min plan”. Her vil du få en liste over alle planlagte træningspas.

Mine programmer i ExorLive Go

Hvis instruktøren har lavet træningsprogrammer til dig, kan du finde dem i din ExorLive Go app.

Velg “Mig”-tabben og tryk på “Mine programmer”. Så får du de programmer, der er tildelt dig.

Tryk på programmerne for at se, hvad de indeholder eller for at udføre dem. Du kan tilføje træningsprogrammet til favoritter ved at trykke på punktstolpen (image-1.png) helt til højre og trykke på “Tilføj til favoritter”.

Ved at gå ind på “Mine favoritter” øverst til højre, vil du få alle træningsprogrammerne, som du har tilføjet til favoritter.

Send besked til dine kontakter

Du kan sende beskeder direkte fra ExorLive Go til din instruktør/behandler, hvis de har tilladt dette.
Tryk på “Kontakt” og vælg personen, du ønsker at kontakte. Tryk på “Beskeder”. Du vil nu få et felt op nederst, hvor du kan skrive din besked. Når du er færdig med at skrive, skla du trykke på “SEND”.

Du kan se meddelelseshistorikken og svare på dem ved at trykke på “Mine beskeder” i “Mig”-tabben.

Min fremgang i ExorLive Go

Under “Min fremgang” kan du se træningshistorik.

Fri aktivitet i ExorLive Go

Hvis du udfører en anden aktivitet end træningsprogrammerne, som er blevet tildelt dig, kan du vælge at udføre en “Fri aktivitet”. I “Hjem”-tabben kan du trykke på plus-ikonet (image-2.png) og vælge “Fri aktivitet”. Vælg hvilken aktivitet du har udført/ønsker at udføre, ved at trykke på knappen under “Hvad gjorde du?”. Vælg intensitet, dato, tidspunkt og tilføj kommentarer. Tryk på “FULDFØR HELE TRÆNINGEN” og “OK”.

Udforsk andre træningsprogrammer og øvelser i ExorLive Go

Hvis din instruktør har tilladt dette, kan du søge og finde andre træningsprogrammer og øvelser i ExorLive, end dem instruktøren har valgt at dele med dig.

Tryk på “Udforsk”-tabben. Du vil få valget mellem at søge blandt øvelser eller træningsprogrammer. Tryk på den aktuelle knap og søg din vej frem!

Finder du en øvelse eller et program du godt kan lide, kan du tilføje det til favoritter ved at trykke på punktstolpen (image-1.png) helt til højre og trykke på “Tilføj til favoritter”.